Gå til indhold

Nyhedsbrev 2/2023

Nyhedsbrev 11. januar 2023

Hvad er vigtigt for dig ved OK24?

Pr. 1. april 2024 skal din overenskomst fornyes i forbindelse med forhandlingerne for alle offentligt ansatte. Du kan give dit besyv med ved at drøfte kravene med forhandlingsdelegationen på fysiske eller virtuelle medlemsmøder i foråret 2023 eller ved at sende dit forslag til krav til OK24.fas@dadl.dk (Det er ikke længere muligt at sende forslag ind)

Virtuelle medlemsmøder om OK24

Alle medlemmer af Overlægeforeningen er velkomne, når forhandlingsdelegationen inviterer til virtuelle medlemsmøder om de kommende overenskomstforhandlinger:

19. januar kl. 19.30 - 21.00 - med fokus på arbejdsvilkår og bestemmelser om vagt og tjeneste

31. januar kl. 19.30 - 21.00

- fokus på seniorrettigheder og pension

På begge møder får du mulighed for at drøfte rammerne for dine arbejdsvilkår som led i foreningens forberedelse af krav til OK 24.

Sidste chance: Konference 

FREMTIDENS LÆGELIGE LEDERE

Den 12. januar er sidste frist for at tilmelde sig denne konference for dig, som er ny ledende overlæge eller har interesse for at blive det.

Gennem oplæg fra førende forskere og erfarne ledere samt workshops og debat får du viden om faglig og organisatorisk ledelse, som du kan bruge til at forme dit nye ledelsesrum.

Konferencen er for Overlægeforeningens medlemmer og er uden deltagergebyr. Den finder sted i Aarhus den 23. Januar.

Tværfagligt samarbejde skal skabe mere tid og bedre kvalitet

For at skabe et bedre arbejdsmiljø og reducere arbejds- og tidspres for de ansatte, starter Danske Regioner og Sygehussamarbejdet nu projektet ”Rette kompetencer til rette opgaver”. Overlægeforeningen er med i projektet, som skal bringe ideer, ønsker og visioner fra medarbejdere og ledere i spil for at styrke det tværfaglige samarbejde og derigennem skabe mere tid for de ansatte og bedre kvalitet for patienterne.

Overlægeforeningens app udgår 

Overlægeforeningens app blev udviklet i 2013.
Udviklingen af apps er et område i stærk udvikling, hvilket betyder, at Overlægeforeningens app teknologisk set er forældet. 
Det er desuden blevet uforholdsmæssigt dyrt at tilpasse og rette appen, så sammen med et fald i antal brugere, har bestyrelsen besluttet at nedlægge Overlægeforeningens app. 
Overlægeforeningens app: 'Overlægen' vil derfor om kort tid ikke længere være tilgængelig i App-store, i Google Play eller blive opdateret.