Gå til indhold

Nyhedsbrev 3/2023

Nyhedsbrev 27. januar 2023

Hjælp os med at styrke din og kollegernes ret til efteruddannelse

- svar på enquete senest mandag den 30. januar.

Alle overenskomstansatte overlæger har ret til 10 dages efteruddannelse og til en årlig ledelsesudviklingssamtale (LUS). Men i 2021 fik 30 pct. ikke én eneste efteruddannelsesdag, og kun 49 pct. var til LUS. Det er ikke godt nok, og derfor presser Overlægeforeningen på for, at alle medlemmer får den ledelsesudvikling og efteruddannelse, de har krav på og pligt til.

Du kan hjælpe ved at svare på det spørgeskema om efteruddannelse, du fik på mail den 23. januar. Lige nu har 30 % svaret, men vi håber, at flere vil bruge to minutter på at udfylde spørgeskemaet, fordi det vil styrke Overlægeforeningens argumentation overfor regionerne. Derfor er fristen for svar forlænget til den 30. januar. Du deltager via link i den mail, du har modtaget. Kan du ikke finde mailen, så skriv til jnw.fas@dadl.dk.

Virtuelt medlemsmøde om OK24

Alle medlemmer af Overlægeforeningen er velkomne, når forhandlingsdelegationen inviterer til virtuelt medlemsmøde om de kommende overenskomstforhandlinger med fokus på seniorrettigheder og pension:

31. januar kl. 19.30 - 21.00

På mødet får du mulighed for at drøfte rammerne for dine arbejdsvilkår som led i foreningens forberedelse af krav til OK 24.

Livlig debat om fremtidens lægelige ledere i Aarhus

Over 100 ledende overlæger og cheflæger var samlet til Overlægeforeningens konference "Fremtidens lægelige ledere" i Aarhus mandag d. 23. januar. Og selv om vejret udenfor var som det oftest er i årets første måned, så var humøret anderledes højt og smilene store blandt deltagerne inden for.

Ugens spørgsmål

  • Jeg føler mig presset til at tiltræde en ny stilling, før lønnen er på plads. Hvad skal jeg gøre?
    Læs svaret her