Gå til indhold

Overlægeforeningens nyhedsbrev 15/2024

Udsendt 2. jul 2024

Ferie med løn eller ferie med feriegodtgørelse?

Hvad kan bedst betale sig for dig: Ferie med løn eller ferie med feriegodtgørelse? Det bliver nu muligt at regne ud med Overlægeforeningens nye ferieberegner. 
Ferieberegneren er klar i begyndelsen af august, så det er muligt at træffe et valg inden fristen 1. september.
Her skal du skal meddele din arbejdsgiver, hvordan du ønsker at optjene feriegodtgørelsen i ferieåret, som løber til 31. august året efter. Valget er bindende og gælder som udgangspunkt kun for et år ad gangen. 

Så hold øje med nyhedsbrevet til august, hvor vi fortæller mere om valgmulighederne, og hvor du kan bruge ferieberegneren.

Løser strukturreformen sundhedsvæsenets største problemer?

Kom til FAS' årsmøde den 4. oktober 2024, og vær med i debatten om strukturreformen.

Efter 17 år med fem regioner skal det danske sundhedsvæsen nu i gang med endnu en strukturreform. Dengang førte oprettelsen af regioner til nedlæggelse af et stort antal sygehuse, centralisering af behandlingen, effektivisering og på nogle områder også til et markant kvalitetsløft. Nu skal vi den modsatte vej. Flere opgaver skal decentraliseres og rykke ud i det nære sundhedsvæsen, til alment praktiserende læger, praktiserende speciallæger og til kommunerne.

Mødet er åbent for alle medlemmer.

Læs mere og tilmeld dig her

Overlægeforeningen ønsker god sommer til alle

Får du brug for rådgivning i forhold til dit arbejdsliv, løn eller overenskomstspørgsmål, så husk vi er her hele sommeren 😊

Du kan ringe på 3544 8408:

  • Mandag til torsdag fra kl. 9.00 – 16.00
  • Fredage fra kl. 9.00 – 15.00


Eller send os en mail på fas@dadl.dk