Gå til indhold

Overlægeforeningens medlemspanel

Vil du være med til at præge den sundhedspolitiske debat i medierne og på arbejdspladsen? Hvis ja, så meld dig til Overlægeforeningens nye medlemspanel.
Her får du chancen for at give din viden videre ved at svare på spørgsmål om aktuelle og vigtige sundhedspolitiske emner.

Når du er med i panelet, vil du ca. 4-6 gange om året modtage et kort elektronisk spørgeskema via mail. Det vil typisk tage maksimalt ti minutter at besvare spørgsmålene. 
Til gengæld forventer vi, at du svarer hurtigt – dvs. inden for en uge, da der som hovedregel vil være tale om aktuelle emner.
Panelet er åbent for medlemmer ansat på sygehuse/hospitaler.

Hvorfor et medlemspanel?

Som overlæge har du en enestående indsigt i hverdagen på sygehusene og baggrunden og konsekvenserne af de sundhedspolitiske beslutninger, der træffes både nationalt, regionalt og lokalt. 

Din viden er efterspurgt 

Vi ved, at både befolkning og beslutningstagere lytter til overlægernes vurderinger af sundhedsvæsenet. Derfor kan medlemspanelet bidrage til, at din stemme bliver hørt i den offentlige debat.
Resultaterne bruges til sætte udvalgte emner til debat i både landsdækkende og lokale medier – og i mere specialiserede medier som Ugeskrift for Læger, Dagens Medicin og Altinget. Resultaterne vil også blive præsenteret på Overlægeforeningens hjemmeside og i nyhedsbrevet. 

Dine besvarelser er altid anonyme

Men det vil i undersøgelserne være muligt at give os besked, hvis du ønsker at blive kontaktet for at uddybe din besvarelser.  

Klik her, hvis du vil være med i Overlægeforeningens panel:
(Har du allerede tilmeldt dig - skal du ikke tilmelde dig igen)