Gå til indhold

Nyhedsbrev 8/2024

Nyhedsbrev blev udsendt 14. marts 2024

Stort flertal i repræsentantskab for fornyelse af overenskomst 

Et stort flertal af Overlægeforeningens repræsentantskab har i dag stemt for den overenskomstfornyelse, som blev indgået med Regionernes Lønnings- og Takstnævn den 26. februar: 55 stemte for aftalen, 0 stemte imod, og 11 undlod at stemme. Formelt træffes den endelige beslutning den 15. april, når alle organisationer i hovedorganisationen Akademikerne har afgivet deres stemme.

Læs mere her

Susanne Wammen genvalgt som formand for Overlægeforeningen

Susanne Wammen blev enstemmigt genvalgt som formand for Overlægeforeningen af foreningens repræsentantskab 14. marts i København. “Arbejdsmiljø er en mærkesag: Vi skal fortsat passe godt på hinanden, og Overlægeforeningen skal stadig være en stærk stemme i den offentlige debat,” sagde hun til repræsentantskabet efter valget, hvor cheflæge Bjarne Skjødt Hjaltalin ligeledes blev genvalgt til foreningens bestyrelse.

Vagthonorar

Kan det bedre betale sig at holde ferie med feriekort, når bestemmelsen om erstatning for tabt vagtindtægt under ferie bortfalder? 

Find svaret i FAQ om OK24

Vil du vide mere om OK24?

Vil du og dine kolleger høre mere om OK24, kan I invitere forhandlingsdelegationen på besøg på jeres arbejdsplads til en præsentation og diskussion af resultatet.

Ring eller skriv til Liane Utzelmann for at aftale nærmere på: lu.fas@dadl.dk eller 35448411

Du kan stadig nå at søge støtte til lokalt projekt

Frem til 10. april 2024 kan du søge støtte til lokale initiativer, der for eksempel kan handle om samarbejde, udvikling, arbejdsmiljø, rammer for vagtplanlægning m.v. I kan få støtte til opstart, udvikling eller evaluering. Læs mere her eller kontakt chefkonsulent i Overlægeforeningen Lene Christensen på lc.fas@dadl.dk