Gå til indhold

Praktiske informationer om kurset i lægefaglig ledelse og ledelsesidentitet

Kurset i lægefaglig ledelse og ledelsesidentitet henvender sig til dig, der er nyudnævnt overlæge. Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål.

Passer kurset til mig?

Lægefaglig ledelse og ledelsesidentitet er til dig, der har været overlæge i mindre end tre år. Du er også velkommen, hvis du er afdelingslæge og står umiddelbart foran en udnævnelse til overlæge, eller hvis din ledelsesfunktion indeholder opgaver med en høj grad af generel ledelse f.eks. driftsledelse, personaleledelse og/eller økonomisk ansvar.

Hvor og hvordan foregår undervisningen?

Uddannelsen består af to moduler med et par måneders mellemrum. Hvert modul foregår som internat over to dage med overnatning på Hindsgavl Slot i Middelfart. Der er læse-forberedelse til begge moduler, som du selv tilrettelægger, så det passer ind i din hverdag. Du skal også sætte tid af til feedback-samtaler på din arbejdsplads.

Hvem er underviserne?

Undervisningen bliver ledt af faste undervisere med solid baggrund inden for lægefaglig ledelse. Andre eksperter inddrages efter behov.

Hvordan bedømmes uddannelsen?

Læge & Leder-uddannelsen foregår på masterniveau. Kursusforløbet afsluttes med en skriftlig opgave, som bedømmes på masterniveau ud fra kursets fastsatte læringsmål, som svarer til det faglige niveau på masteruddannelserne.

Hvad koster det?

Læge & Leder-uddannelsen koster 24.950,- kr. for Lægeforeningens medlemmer. 
Prisen omfatter begge moduler, herunder undervisning (også på nettet), kursusophold inkl. overnatning begge gange, kursusmaterialer, vejledning og bedømmelse af den afsluttende opgave. 

Tilmelding

Se aktuelle hold og tilmeld dig her.

Afmelding

Afmelding kan kun ske skriftligt via kursus@dadl.dk. Melder du fra, inden afmeldingsfristen er udløbet, koster det ikke noget. Melder du fra efter afmeldingsfristen skal du betale fuld pris. I dette tilfælde er du dog velkommen til at give pladsen til en kollega, der passer til kursets målgruppe.