Gå til indhold

Få en karrieresamtale

Få en personlig og individuel sparring på dine udfordringer med en konsulent i Lægeforeningen.

Som medlem af Lægeforeningen kan du få en samtale med en erfaren karrierekonsulent, uanset hvor du befinder dig i arbejdslivet. Samtalen tager udgangspunkt i de udfordringer, som du har i dit arbejdsliv, og de forandringer, som du ønsker skal ske. Det kan være overvejelser om karriereskift, specialevalg, hvordan man skaber styring på sit arbejdsliv, genfinder arbejdsglæden og forbedrer relationer på arbejdspladsen - blot for at nævne nogle eksempler.

Det er vigtigt, at du selv sætter dagsordenen og tænker over, hvad du gerne vil blive klogere på. Konsulenten giver dig ikke nødvendigvis svar på rede hånd, men benytter sig blandt andet af spørgsmål, aktiv lytning og feedback.

Karrieresamtalen er gratis.

Forbered dig til samtalen

Ønsker du en karrieresamtale, skal du skrive en mail til: karriere@dadl.dk

Når du bestiller en samtale, må du gerne:

  • Skrive et par ord om din situation, og hvad du gerne vil blive klogere på ved hjælp af en samtale.
  • Vedhæfte dit senest opdaterede CV.
  • Foreslå nogle tidspunkter, helst i tidsrummet 9-16. Der sættes ca. en time af.

Samtalen kan foregå via telefon, Skype eller ved et personligt møde. Et fysisk møde vil typisk finde sted hos Lægeforeningen i Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø.

Alternative karriereveje

Drømmer du også om at prøve nye veje? Spekulerer du over, hvad der skal til for at få et godt arbejdsliv med eller uden speciallægetitlen? Læs mere her, hvor vi har samlet inspiration til dig.

Få hjælp til specialevalg

Hvis du har brug for rådgivning om specialevalg, kan du læse mere her.